Anon kid rime 3 skihelm zwart

89,95 69,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Blue Tomato NL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Black Eu Eu Zwart

Gratis verzonden
2 tot 5 werkdagen
Bezorgd door POST NL, DPD, DHL

Over Anon kid rime 3 skihelm zwart

Een klassieke schaatsvorm met een hardshell-constructie die multiseason-gecertificeerd is. De Anon Rime 3 Helm voor kinderen is multiseason gecertificeerd voor gebruik op de mountainbike, de fiets en de schaats. De hardshell buitenkant biedt een dagelijkse duurzaamheid en ons auto-adjust fit ontwerp zorgt voor een probleemloos comfort. De voering en de oorkussens zijn afneembaar voor warm weer, terwijl de geïntegreerde ventilatiekanalen de lucht in beweging houden voor het comfort van de hele dag. De Fidlock®-gesp biedt eenvoudige bediening met één hand, zelfs met gehandschoende handen. Gewicht: 595g
De Endura®-omhulselconstructie is voorzien van een spuitgegoten ABS-buitenzijde voor een langdurige duurzaamheid en ding-resistente sterkte.
Passieve ventilatiekanalen die in de helm zijn geïntegreerd, zuigen frisse lucht aan de voorkant aan en halen vocht uit de achterkant.
Auto-adjust fit systeem heeft een elastische sluiting aan de achterkant van de helm die dynamisch om het hoofd van de drager heen buigt voor een perfecte pasvorm.
De Fidlock®-snaphelmgesp maakt gebruik van magneten, zodat u de sluiting met één hand kunt openen en sluiten, zelfs als u handschoenen draagt.
Klassieke fleece op de voering en de oorkussens zorgt voor optimale warmte en comfort
Anon garantie Alle Anon producten worden gedekt door een garantie van 1 jaar vanaf de datum van aankoop. Anon helmen worden ook ondersteund door een 2 jaar crash-vervangingsbeleid. Sizechart Anon Rime 3:
S/M: 48-51 cm
L/XL: 52-55 cm

Maat:
L,  L | XL,  M,  S,  S/M,  XL
Voorraad: