Fusion C3 Hot Lange Hardlooptight Winter ZwartSize : M

119,95
2 Prijzen, De beste prijs bij All4running.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Fusion C3 Hot Lange Hardlooptight Winter ZwartSize : M

Deze wintertight heeft een heerlijke warme fleece voering aan de binnenzijde. Ideaal voor de winter!Fusion Lange Hardlooptight Winter Snel koude bovenbenen? De Fusion C3 Hot Lange Hardlooptight is gemaakt van hetzelfde materiaal als de Fusion C3 Long Tight, alleen heeft deze wintertight een heerlijke fleece stof aan de binnenzijde. Ideaal voor de winter!

De lange hardloopbroeken zijn populair bij onze klanten. Dit vanwege de perfecte pasvorm en zijn functionaliteit met de bekende zakken op de dijbenen. De tight is gemaakt van het gepatenteerde Comp3 materiaal.

Het Comp3 materiaal zorgt voor een goede doorbloeding. Een unieke 2 laagse stof waarvan het oppervlak van de binnenste laag is ontworpen om snel zweet en vocht weg van het lichaam te transporteren om vervolgens via de fijn gebreide buitenlaag afgevoerd te worden.

De tight is vervaardigt met een 'over lock system' om te zorgen voor een stabiele hechting. De tight is voorzien van 2 zakken op de dijbenen. Ideaal voor bijv. je telefoon of sportvoeding tijdens het hardlopen.

Specificaties:
- OekoTex gecertificeerde stof, gefabriceerd in EU
- natomische structuur voor maximale body contour en meer comfort tijdens het sporten
- Extra warme fleece stof
- Uitstekende vochtafvoer om warm en droog te blijven
- Laag ingesneden design, de broek wordt gedragen door de heupen om de buikrand te ontlasten; de broek blijft goed op zijn plek zitten
- Geschikt voor mannen en vrouwen
- Zakje in rugband voor bijv. telefoon
- Koord in tailleband
- Reflecterende delen aan de voor- en achterkant OEKO-TEX® labels show that the material has been tested and approved in accordance with the requirements stipulated by the international OEKOTEX® Association. These requirements address the content of chemical substances, which are harmful, or suspected of being harmful to the body. Bestel de lange hardloopbroek winter nu voor de koude dagen!

Maat:
Long,  M
Materiaal:
Polyester
Voorraad: