Geen merk / fanartikel Nederlands Elftal Tenue Eigen Naam - Oranje - Kids

14,95
De beste prijs bij Voetbalshirtskoning.nl


Merk:
Kleur:
Oranje

Over Geen merk / fanartikel Nederlands Elftal Tenue Eigen Naam - Oranje - Kids

Oranje jongens voetbaltenue Wij houden van Oraaahaanje! Jouw zoon ook? Scoor dan hier een Oranje voetbaltenue voor extra support van de Oranje leeuwen en Leeuwinnen! Dit tenue bestaat uit een voetbalshirt en een voetbalbroekje en is gemaakt van 100% polyester. Hierdoor is dit tenue ideaal voor een goed potje voetbal of tijdens een interland van onze Oranje helden. Het oranje tenue is voorzien van een Holland tape op beide zijkanten. Daarnaast beschikt het Oranje jongens tenue over een uniek Leeuwen-logo met de Nederlandse vlag op de borst en broek. Met dit tenue ontstaat er geen verwarring over het favoriete elftal jouw zoon! Scoor daarom snel Oranje jongens tenue voor je kleine! Misschien wordt hij de toekomstige oranje held.

Kenmerken

  • VOLLEDIG TENUE: Het Oranje jongens voetbaltenue bestaat uit een shirt en een broekje. Alles wat je nodig hebt om lekker te sporten.
  • COMFORTABELE STOF: Dit Oranje tenue is gemaakt van 100% polyester. Dat voelt licht, ademt goed en is makkelijk te reinigen. Ideaal voor sport en bewegen.
  • HERKENBAAR DESIGN: Straal één en al Oranje uit, met dit Oranje tenue.
  • BETAALBAAR: Morefootballs werkt nauw samen met clubs en leveranciers. Dat leidt tot topkwaliteit tegen de scherpste prijzen.

De nieuwe oranje held!
Het is de droom van ieder jongetje dat in Nederland op voetbal gaat: ooit het Nederlands elftal halen. Want wie droomt er niet van een kolkende massa mensen die jouw naam scandeert? In de laatste minuut de winnende maken in de WK-finale? Iets mooiers bestaat bijna niet, vinden wij bij Morefootballs. Gun jij jouw zoontje ook het gevoel om een echt oranje tenue te dragen? Kijk dan of ons jongens tenue in zijn maat verkrijgbaar is en wie weet staat hij ooit op dat veld mee te zingen met het Wilhelmus.

Volledig oranje tenue
Dit Oranje tenue beschikt over alles wat jouw zoon nodig heeft om te sporten. Van een prettig zittend shirt en broekje. Maak de look compleet met een bijbehorende cap, sjaal en voetbal, dan heeft jouw zoon zijn oranje voetbalset voor het komende toernooi alvast klaar!