Witte Voetbalkamer - Fotobehang - Walltastic Voetbalstadion - 305 x 244 cm

56,31
De beste prijs bij VidaXL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren

Altijd Gratis verzending

Over Witte Voetbalkamer - Fotobehang - Walltastic Voetbalstadion - 305 x 244 cm

GOOOAAAL!

Slapen tussen de sterren van je favoriete voetbalclub. De spelers zijn wit afgebeeld en kunnen naar eigen wens worden ingekleurd.

Door het 3D effect geeft het de speel,- game of slaapkamer een ruimtelijke uitstraling Slechts 12 behangvellen zijn er nodig om een kinderkamer om te toveren (in elk gewenst design) Deze 12 behangvellen zijn goed voor een totale muuroppervlakte van ca. 305 x 244 cm (bxh)


MEEST GESTELDE VRAGEN:

Hoeveel behangstukken heeft Walltastic? Walltastic wordt geleverd in 12 stukken, en wordt opgerold verzonden in een koker en/of bij uw bestelling met andere artikelen toegevoegd. Wat is de omvang van alle Walltastic? Exacte afmeting is H 243,8 cm x B 304,8 cm. Wat is de grootte van elk stuk Walltastic? Elk stuk Walltastic is 50,8 cm x 121,9 cm Wat voor soort lijm moet ik gebruiken? U kunt gebruik maken van elke vorm van behanglijm. Onze advies is wel om een sterke behanglijm soort te gebruiken. Kunt je Walltastic schoon maken? Maak gebruik van een vochtige doek om Walltastic schoon te maken. Is Walltastic makkelijk op te plakken? Zeker, Wall-Tastic is erg makkelijk te plakken op je muur. Ook voor de degene die nog nooit heeft behangen. Je zal verstelt staan van je eigen kunsten. Moet ik de muur voorbereiden, voordat ik Walltastic er op plak? Nee dat hoeft in principe niet, je kunt het geheel plaatsen over een bestaand behang, maar zorg wel dat het geen hobbels o.i.d. op de muur aanwezig is. Een schone muur geeft het mooiste resultaat. Zijn er ook andere soort designs? Ja, Walltastic heeft op dit moment verschillende designs in haar assortiment met een 3D effect en zal in de toekomst met nog meer designs komen. Werkwijze voor het ophangen van deze 3D behang: als volgt, 1 pakje Perfax behangplaksel (paars) aanmaken met 4 liter water, half uur laten staan dan doorroeren en klaar om te beginnen.
Een vel Walltastic insmeren met plaksel, goed uitsmeren en 3 tot 4 minuten laten liggen op de plaktafel ( de randen krullen dan iets om) dan met zeer weinig lijm nog eens uitsmeren, de randen leggen zich plat en dan het papier van tafel pakken en tegen de muur.
Dit gaat perfect (geen lijm op de muur doen). Zeker geen VLIESBEHANGLIJM gebruiken want deze moet op de muur gesmeert worden en daar moet het behang dan droog op, met als gevolg enorm veel blazen.

Materiaal:
Papier
Voorraad: