Gele Speedladder - VirtuFit Loopladder - Met Opbergtas - 4 meter - Fitness / Voetbal

10,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Geel

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Gele Speedladder - VirtuFit Loopladder - Met Opbergtas - 4 meter - Fitness / Voetbal

Deze speedladder is 4 meter lang en is opgedeeld in 7 vakken. De 8 kunststof latten kunnen versteld worden naar eigen wens. Doordat je zelf de afstand tussen de treden kunt bepalen, is het mogelijk om een grote variëteit aan oefeningen te doen. Het nylon koord is voorzien van handige ogen aan ieder uiteinde zodat de ladder eventueel bevestigd kan worden aan de grond. De VirtuFit Speedladder 4 meter is zowel binnen als buiten te gebruiken. Bij de speedladder wordt een handige opbergtas meegeleverd zodat de speedladder na gebruiken veilig en compact opgeborgen kan worden.


Verbeter je snelheid met de VirtuFit Loopladder

Met de trainingsladder van VirtuFit wordt je snelheid en coördinatie verbeterd. Door de kleine vakjes wordt je gedwongen om je voeten snel te bewegen. Met het trainen hiervan wordt je centrale zenuwstelsel geactiveerd. Wanneer je gedwongen wordt snel te bewegen in een bepaald patroon, gaat er een impuls van de spieren naar het zenuwstelsel en weer terug. Hoe vaker je dit doet, hoe meer je zenuwstelsel wordt getraind en des te sneller je jezelf kunt bewegen.


Train je de laterale en lineaire voetsnelheid

Met de VirtuFit speedladder verbeter je naast je snelheid ook je laterale (zijwaartse) en lineaire (voorwaartse) voetsnelheid. Lineaire bewegingen zijn vooral voor hardlopers erg belangrijk. Laterale snelheid komt juist goed van pas bij explosieve sporten als voetbal, rugby of tennis. Deze trainingsladder is een ideaal hulpmiddel voor agility training. Dit staat voor wendbaarheid en voor de kwaliteit van de snelheid die je levert. Speel je een sport waarbij je snel en vaak onverwachte wendingen maakt? Dan is de speedladder onmisbaar bij elke training. Een loopladder dwingt je namelijk om voeten snel en nauwkeurig te bewegen waardoor je reactievermogen verbeterd wordt. In sporten als rugby, voetbal en tennis kan deze VirtuFit Speedladder op professioneel niveau gebruikt worden. Wil je de training zwaarder maken? Gebruik dan bijvoorbeeld enkelgewichten tijdens het trainen met een trainingsladder. Hierdoor wordt je training verzwaard en wanneer je de gewichten af doet, zul je merken dat je sneller bent geworden.


VirtuFit

Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: