Nikwax Fabric & Leather Proof Spray On Onderhoudsmiddel Geen Kleur

10,95
De beste prijs bij DeKroo.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door DHL

Over Nikwax Fabric & Leather Proof Spray On Onderhoudsmiddel Geen Kleur

Nikwax Fabric & Leather Proof™ is gemakkelijk en snel met spons of spray aan te brengen op natte laarzen. Nikwax Fabric & Leather Proof™ biedt een sterke langdurige waterafstotendheid (DWR), die zich ontwikkelt tijdens het drogen in de open lucht. Het laat een flexibel, waterafstotend laagje achter op de individuele vezels van stof en leer. Dit laat waterdamp door, behoudt de ademende eigenschappen en zorgt ervoor dat uw voeten droog blijven. Nikwax Fabric & Leather Proof™ is speciaal ontworpen en geoptimaliseerd voor schoeisel van stof gecombineerd met leer.


Gebruik Nikwax Fabric & Leather Proof™ wanneer uw schoeisel water opzuigt... Uw schoeisel kan water opzuigen, alleen omdat het vuil is. Probeer het eerst te reinigen met Nikwax Footwear Cleaning Gel™. Als het vrij nieuw of onlangs opnieuw waterdicht gemaakt is, zal de langdurige waterafstotendheid (DWR) al worden hersteld met een wasbeurt. Maar wanneer het schoeisel flink gedragen is, zult u DWR moeten toevoegen met Nikwax Fabric & Leather Proof™ nadat u het eerst hebt gereinigd met Nikwax Footwear Cleaning Gel™. Ademend schoeisel heeft het juiste product nodig om waterdicht te worden gemaakt en de eigenschappen te behouden... Op de juiste wijze reinigen kan net zo belangrijk zijn als waterdicht maken... Gebruik van het juiste reinigingsmiddel is net zo belangrijk als gebruik van het juiste product voor het waterdicht maken. Normale wasmiddelen laten een dun, absorberend laagje achter op het materiaal, wat de langdurige waterafstotendheid (DWR) blokkeert. Reinig uw waterdichte schoeisel daarom altijd met Nikwax Footwear Cleaning Gel™. Onthoud dat vuil zelf de waterafstotendheid vermindert, dus regelmatig reinigen zal de prestaties verbeteren.

Nikwax besteedt veel zorg aan het minimaliseren van de invloed van zijn producten op het milieu en op u als consument. Nikwax producten voor het waterdicht maken zijn op waterbasis, vrij van aerosolen, niet-ontvlambaar, ongevaarlijk en milieuvriendelijk. Ze bevatten geen schadelijke oplosmiddelen of vluchtige organische stoffen (VOS) en zijn volledig vrij van fluorkoolstoffen (waarvan is gebleken dat ze persistent zijn in het milieu en mogelijk leiden tot serieuze gezondheidsproblemen).

Materiaal:
Polyester
Voorraad: