Blauwe Bestway Strandtent - Pavillo - 2-Persoons - UV80 Zonbescherming - incl. Tentharingen - Zandzakken voor Stabiliteit - 200 x 120 x 95 CM

32,99
2 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Blauwe Bestway Strandtent - Pavillo - 2-Persoons - UV80 Zonbescherming - incl. Tentharingen - Zandzakken voor Stabiliteit - 200 x 120 x 95 CM

Niks is lekkerder dan een dagje op het strand met mooi weer en de zee om heerlijk in af te koelen. Maar ondaks het feit dat iedereen een dagje op het strand wel kan waarderen, moet je jezelf ook goed blijven beschermen tegen schadelijke UV-straling. Met de Bestway 2-persoons strandtent wordt je dagje op het strand net iets beter: je geniet van de zon en beschermt jezelf daarnaast ook tegen schadelijke zonnestralingen. De tent is 200 centimeter land, 120 meter hoog en 95 centimeter breed. Het polyester materiaal van de strandtent is gecoat met een speciale laag die je beschermt tegen UV-stralen tot UV80.

UV80 zonbescherming

We genieten elk jaar van de zonnestralen die we mee kunnen pakken, misschien soms zelfs iets te veel. Wanneer je de hele dag aan het strand ligt is het verstandig om je huid te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Zonnebrand kan daar aan bijdragen, maar ook de Bestway Pavillo strandtent is hier op voorbereid. Het strandtentje heeft namelijk een gecertificeerde UPF 80 rating. Dit staat voor de zonweringsfactor van het textiel waar de tent van gemaakt is. Een UPF rating vanaf 40 houdt in dat de tent uitstekende bescherming biedt tegen schadelijke zonnestralen.

Bescherm jezelf tegen zand en wind

De Bestway strandtent wordt voor verankering aan de grond geleverd met 4 tentharingen. Als toevoeging daarop zit er aan elke zijde van de tent een zandzak bevestigt. Wanneer het een dag aan het water echt hard waait kun je deze zandzakken vullen met zand voor een beetje extra stevigheid en stabiliteit. Op het strand kan het soms ook lastig zijn om te eten of lezen wanneer wind zand in je maaltijd of boek blijft waaien. Gelukkig heb je met de Bestway strandtent een beschut plekje waar je heerlijk de hele dag kunt ontspannen.

Multifunctioneel en snel opgezet

Dat de Bestway strandtent perfect is voor een dagje op het strand is inmiddels duidelijk. Maar wist je dat je het strandtentje ook nog op tal van andere manieren in kunt zetten? Neem hem bijvoorbeeld mee naar een picnick in het park, een dagje vissen of als windbescherming langs de lijnen van het voetbalveld. De tent is makkelijk en snel op te zetten. Je hebt er slechts 8 minuten en 2 personen voor nodig. Je neemt de tent gemakkelijk overal mee naartoe in de bijgeleverde draagtas.

Specificaties Bestway Pavillo strandtent

  • Afmetingen: 200 x 120 x 95 CM
  • Gewicht: 1,11 KG
  • Incl. 2 zandzakjes voor stabiliteit
  • 190T polyester PA300mm gecoat
  • UV80 bescherming
  • Geschikt voor 2 personen
  • Incl. draagtas
  • Grondbescherming: 110G PE
  • Tenstokken van glasvezel
  • TESTEX-gecertificeerd UPF 80-bescherming
  • Wordt in 8 minuten opgezet

Maat:
One size,  persoons
Materiaal:
Polyester
Voorraad: