Gele Babolat Pure Aero Rafa Junior 26 tennisracket

119,99 91,19
2 Prijzen, De beste prijs bij Daka.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Geel

Gratis verzonden
Voor 12 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Bezorgd door PostNL

Over Gele Babolat Pure Aero Rafa Junior 26 tennisracket

Vechtlust, weerstand, een stalen wilskracht... je bent zoals Rafa! Het is het moment om je taaiste tegenspelers uit te dagen met deze Pure Aero met zijn naam en kleuren om je dominante positie in het spel in te nemen dankzij je topspin en power.

Het Pure Aero RAFA Junior 26 is de perfecte racket voor je toekomstige kampioen die zijn spel wilt verbeteren met power en effecten, net zoals zijn idool.

Open de grenzen van de tennisbaan en put je tegenstander uit. Of je nu al een pro bent qua effecten of simpelweg een agressieve speler die nog meer pit wil, dit racket werd met één doel ontworpen: je effecten boosten. Hiermee zal je nieuwe ongelooflijke hoeken vinden en je tegenspeler gek maken terwijl die van de ene naar de andere kant loopt.

Power nodig om je aanvallende spel te boosten? Sinds dag één hebben we een racket ontworpen om je ritme en effecten te ondersteunen, om je zo te helpen je tegenspeler achter de baseline te duwen. We hebben de laatste generatie van het racket Pure Aero nog maar eens herwerkt om power en effecten te verenigen zodat je alle kansen kan uitbuiten om winnende slagen te halen.

- Bladgrootte: 645 cm²
- Lengte: 660 mm / 26 in
- Gewicht (niet bespannen): 250 g +/- 7g
- Balanspunt (niet bespannen): 325 mm +/- 7mm
- Besnaringspatroon: 16/19
- Kinderafmetingen voor racket: 140 - 150 cm
- Stijfheid (RA): 64
- Balkbreedte: 23-26-23
- Bespannen / Niet-bespannen: Bespannen

Maat:
26
Materiaal:
Kunststof
Voorraad: