Fuchsia Super sport sportjock De beste sport bh 70D-sportbeha- sportbh

43,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Zwart Wit Fuchsia Koraalrood Neon Coraal

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Fuchsia Super sport sportjock De beste sport bh 70D-sportbeha- sportbh

Hoe jij zorgeloos kunt sporten en je niet druk hoeft te maken over je sport bh, zodat je kunt hardlopen, springen, paardrijden, aan crossfit doen of dansen zonder je te irriteren aan die pijnlijke, bewegende borsten.

De beste sport bh ontdekte ik zo'n 20 jaar geleden, ik had toen cup 80E en maakte een carriereswitch van horeca naar de sportbranche.
Toendertijd sportte ik niet zoveel maar als ik dat deed trok ik meerdere bh's en tops over elkaar aan maar nog hield ik mijn borsten het liefst vast tijdens het sporten. Met de pijn viel het nog wel mee maar de bewegingen van mijn borsten zorgden na het sporten voor nek en rugpijn.
Dat motiveerde niet om lekker in beweging te gaan zeg maar. Voor mijn carriere in de horeca werkte ik in een lingeriewinkel. Daar leerde ik van alles over maatvoering en in die periode was er een sport bh te krijgen. Die droeg ik in het dagelijks leven al dus gaf mij niet echt de support die ik nodig had.
Mijn carriereswitch naar de sport ging gepaard met het opzeggen van een baan en dus was de investering voor de beste sport bh best een dingetje. Ik besloot 1 goeie te kopen en er het beste van te hopen.
Het was mij toen niet bekend dat het de laatste levering was en ik deze sport bh niet meer zou kunnen kopen. Ik wist geen naam niks, internet was er nauwelijks en dus heb ik zeven jaar met deze sport bh gedaan. Elke dag ging hij de was in en elke dag in de droger. Ik gaf zo'n 20 uur les per week.
Na zeven jaar was hij gehavend en gerafeld maar bood mij nog steeds de support die ik nodig had!
Ik was zwanger en mijn borsten groeiden 2 cups, mijn BH paste ondanks die groei nog steeds!
Daarom kan ik je in alle eerlijkheid zeggen dat de maatvoering heel goed is! Het is echt zo dat deze bh voor meerdere maten en omvang geschikt is.
Toen ik op zoek was naar weer zo'n sport bh kwam ik in een sportzaak terecht en daar was iemand die wist hoe de bh die ik zocht heette. Blij als een kind ging ik het internet op en vond het bedrijf!
Ik kon niet bestellen omdat ik geen winkel had maar na mijn verhaal kreeg ik er toch een toegestuurd met de belofte dat ik indien nodig gewoon weer mocht bestellen.
Vriendinnen en collega's verblijdde ik met deze sport bh's en vervolgens verzamelde ik ook bestellingen bij de sporters van onze sportschool. Op een enkeling na zijn ze allemaal enthousiast en ontzettend blij met deze sport bh!
Ja, hij zit strak, dat moet ook wil je support hebben
Ja, hij drukt de borsten tegen je lichaam, dat moet ook want minder beweging mogelijk
Ja, je krijgt hem moeilijk weer uit, het helpt om even uit te zweten
Ja, je doet er jaren en jaren mee, de kwaliteit is nog steeds fantastisch

Na mijn tweede kind hield ik cup G over, dat was voor mijn lichaam, rug en nek niet meer te doen en ook mijn enige sport bh ( ik had er wel een paar) paste niet meer. De cup G variant was er toen nog niet. Inmiddels ben ik door een borstverkleining zo'n 10 jaar geleden naar cup D gegaan. De beste sport bh heeft bij het herstel zeker geholpen, na de operatie was ik binnen 2 maanden weer volledig aan het sporten. Doordat mijn borsten zo goed werden ondersteunt had ik geen last van de littekens.

En tot op de dag van vandaag draag ik deze sport bh, inmiddels in meerdere leuke kleuren en binnen onze sportschool verkoop ik deze sport bh's regelmatig. Met vele enthousiaste reacties, van de meiden en dames met cup B en C, die een lichtere support kunnen dragen en dus een ander model hebben maar vooral van de dames van cup D, DD, E, en F krijgen we de respons dat ze eindelijk kunnen hardlopen zonder zich druk te hoeven maken over de borsten.

Wat details voor je:

De powerband van 7 lagen geeft je de support die je nodig hebt waardoor je bh niet opkruipt of verplaatst.
De racerback houdt alles goed op zijn plaats welke impact het ook krijgt

De sport bh heeft een dubbele laag, de eerste laag is dryfit, heeft voorgevormde cups en absorbeert al je vocht. Door het snelle drogende effect houdt het je lichaam cool

De 2e laag van de sport bh is invista supplex wat zorgt voor een goed model, een fijn gevoel en kleurbehoud in de was.

Je hebt geen bandjes, versteldingen of haakjes bij de beste sport bh

Je kunt de bh onder je kleding dragen maar ook gewoon als sporttop. Hij schijnt niet door en blijf gegarandeerd op zijn plaats.

Gewoon op 40 graden te wassen en hij kan in de droger ( voor al je was geldt dat het mooier blijft als je het niet in de droger doet omdat je kleding dan sneller slijt en verkleurd)

De beste sport bh behoudt zijn model en elasticiteit, was na was, sportuur na sportuur.


•Houdt je borsten binnen je sport bh wanneer je vooroverbuigt of op zijn kop staat of hangt (denk aan diverse yogavormen of crossfit) daar hoef je je echt nooit geen zorgen meer over te maken
•Is modieus, het oog wil ook wat.
•Tijdens springen en rennen heb je geen last meer van extra bewegingen van je borsten
•Deze bh blijft mooi, verliest zijn elasticiteit en model niet
•Een gemiddelde redelijk goede sport bh kost gemiddeld twee keer zoveel als de beste sport bh
•Je hebt nooit meer de neiging je borsten vast te willen houden tijdens het sporten
•Ook voor kleinere en gemiddelde cups is deze top superfijn
•Je wilt nooit meer een andere.....
•Gaat superlang mee

•buitenkant: 86% Supplex / 14% Lycra
•binnenkant: 90% CoolMax / 10% Lycra

Materiaal:
Elasthaan
Voorraad: