SmartWatch-Trends G16 Activity Tracker - met Hartslagmeter - Fitness Armband - Stappenteller - Calorieteller - -Slaapmonitor - - Kleurenscherm - Blauw

42,36
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over SmartWatch-Trends G16 Activity Tracker - met Hartslagmeter - Fitness Armband - Stappenteller - Calorieteller - -Slaapmonitor - - Kleurenscherm - Blauw

Activity Tracker met app. Deze sportpolsband is gemaakt van een flexibel, duurzaam elastomeer materiaal dat er modieus uitziet, ook is het comfortabel en licht om op te dragen. De oefenarmband IP67 waterdicht kan uw stappen, afstand, verbrande calorieën en actieve minuten nauwkeurig volgen.

Gekoppelde sportmodus op je telefoon APP met bluetooth om lichaamsconditie en trainingsgegevens te controleren. De APP zal u voorzien van specifieke gezondheidsgegevens.

Fitness Tracker met hartslagmeter. Dit polsbandje volgt automatisch uw hartslag (het grootste deel van de hartfrequentie in rust is 60.100 slagen / min; de optionele hartslag is ongeveer 75 slagen / minuut; het is altijd veranderd na het sporten en eten); Het kan u herinneren aan uw gezondheidstoestand en u kunt naar het advies van uw arts gaan als er een gebrek is. Het resultaat dient alleen ter referentie, volg het advies van uw arts.

Lichtgewicht en comfortabel om te dragen. Lichtgewicht polsbandje is beschikbaar om te dragen tijdens het slapen en registreert automatisch hoe lang en hoe goed je slaapt, analyse van nachtrusttijd en kwaliteit, om een ​​duidelijkere grafiek van je gezondheid te krijgen. En u kunt een alarm instellen om uzelf wakker te maken in plaats van een luid geluidssignaal.

De draagbare grootte van deze band is ongeveer min. 2,5 inch tot maximaal 9 centimeter.

Synchroniseert oproep en bericht met uw smartprones. Voor Android- en iOS-apparaten;
1.Android System moet 4.4 of hoger zijn;
2. het ios-systeem moet 7.1 of hoger zijn;
3. Beide Bluetooth-apparaten moeten 4.0 of hoger zijn.

Deze smart bracelet kan u tijdig herinneren aan uw belangrijke problemen met lichte trillingen wanneer er een oproep of bericht binnenkomt.
105mAh batterij met grote capaciteit. 105 mAh batterij met grote capaciteit met stand-by gebruiksduur.

De levensduur van de batterij en de laadcycli variëren afhankelijk van gebruik, instellingen en andere factoren; de daadwerkelijke resultaten zullen hiervan afwijken. Opladen met het premium USB-snoer

Materiaal:
Elastomeer
Voorraad: