Zwarte Case Logic Campus Query Recycled Backpack 29L black backpack

59,99 41,90
2 Prijzen, De beste prijs bij Travelbags.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Case Logic Campus Query Recycled Backpack 29L black backpack

De Case Logic Query laptoprugzak is de perfecte bescherming voor jouw laptop tot 15.6 inch en tablet tot 10 inch. Deze rugzak is je perfecte metgezel voor je studie of op school. Stijlvol en functioneel kun je met deze laptop rugzak gemakkelijk en veilig al je elektronica meenemen die je nodig hebt. De rugzak heeft meerdere georganiseerde vakken waardoor je alles gemakkelijk terug kan vinden. Met een totale inhoud van 29 liter is deze rugzak ideaal voor onderweg en zorgt ervoor dat jij altijd alles bij je hebt voor een drukke dag.

Twijfel je of jouw laptop in deze rugzak past? De binnenmaten van deze rugzak zijn 31 x 33 x 46 cm. Vergelijk deze afmetingen met de afmetingen van jouw laptop, zodat je zeker weet dat jouw laptop in deze rugzak past. De belangrijkste kenmerken van deze rugzak:

  • Apart vak voor al je laptop tot 15.6 inch en een aparte steekvak voor een tablet tot 10 inch welke gescheiden zijn van het hoofdvak. Hierdoor zijn jouw waardevolle eigendommen extra goed beschermd.
  • Twee gaasvakjes aan de zijkant biedt ruimte voor een waterfles of andere kleine eigendommen zodat je meer ruimte overhoudt voor andere spullen in de rugzak.
  • De rugzak heeft voorgevormde en gevoerde schouderriemen en een AirMesh-achterpaneel voor ventilatie voor ideale draagcomfort.
  • Het vak aan de voorkant biedt opbergvakken voor kleine elektronica en pennen en ruimte voor kleine accessoires. Ook heeft deze een haakje voor je sleutels en een geheim vakje met rits.

Maat:
15,  37,  48,  B,  H
Materiaal:
Polyester
Voorraad: