Leatherman free multifunctioneel zakmes zilver

89,95
De beste prijs bij Bever


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Leatherman free multifunctioneel zakmes zilver

Leatherman Free T4 Zakmes - 12 functies - RVS/Zilver - VeiligheidsclipDe Free serie van Leatherman biedt de gebruiker net dat extra beetje vrijheid. Door het magnetische sluitsysteem opent een Free zakmes of multitool erg soepel en vermindert het zelfs slijtage. Zo ook bij het Leatherman Free T4 zakmes.Het Free T4 zakmes van Leatherman beschikt over een vlijmscherp lemmet vervaardigd uit zeer hard 420HC roestvrij staal. Combineer dit met de andere 11 functies en je krijgt een multifunctioneel zakmes van echte topkwaliteit. Het T4 zakmes beschikt namelijk nog over een kleine schaar met veer, dekselopener, pakketopener, priem, flesopener, hout- en metaalvijl, Philips schroevendraaier, extra kleine schroevendraaier, kleine schroevendraaier, middel schroevendraaier en pincet.Elke tool van de T4 is vanaf de buitenkant eenvoudig bereikbaar. Dit betekent dat je niet gevaarlijk hoeft te stoeien met het uitklappen. De sluitingen zijn magnetisch en daardoor extra soepel. Daarnaast heb je voor het openen slechts één hand nodig. Het Leatherman Free T4 zakmes bevat op de ergonomische aluminium buitenkant een veiligheidsclip waarmee je het zakmes aan je broek of riem kunt bevestigen!

  • Leatherman Free T4 zakmes, zilver/RVS, 12 functies
  • Zakmes met lemmet van hoogwaardig 420HC RVS, klein schaartje met veer, dekselopener, pakketopener, priem en flesopener
  • Inclusief hout- en metaalvijl, schroevendraaiers (Philips, extra klein, klein en middel) en een pincet
  • Soepele magnetische sluitingen te bedienen met één hand, veiligheidsclip op de buitenkant
  • Vervaardigd uit hoogwaardig RVS met een ergonomische aluminium buitenkant
GarantieOp alle producten van Leatherman zit 25 jaar garantie.Het merkOpgericht in 1983 door Tim Leatherman, het in Oregon gevestigde bedrijf is 's werelds grootste producent van hoge kwaliteit multipurpose producten met een distributie in meer dan 80 landen. Leatherman is gebouwd op een drietal principes: doorzettingsvermogen, vernuftig design en het vermogen om mensen in staat te stellen om de dag te redden. Leatherman heeft mensen over heel de wereld in staat gesteld om problemen om te lossen, klein of groot. Met trots gevestigd in Portland, Oregon, waar de fabriek in hetzelfde gebouw zit als het hoofdkantoor.

Materiaal:
RVS
Maat:
T4
Voorraad: