Leatherman Wingman multitool - 14 functies - RVS - zilver - sheath

94,95
De beste prijs bij Bever


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Leatherman Wingman multitool - 14 functies - RVS - zilver - sheath

De Leatherman Wingman is, zoals de naam al doet vermoeden, ontworpen om je bij te staan bij alle dagelijkse klusjes of dat nieuwe project waar je mee bezig bent. De broekzakformaat multitool biedt je 14 praktische tools om je te ondersteunen!

  • Het ideale gereedschap om waar dan ook bij je te dragen: de Leatherman Wingman multitool. Multifunctioneel, stevig en komt altijd van pas.
  • De Leatherman Wingman multitool is zeer compact (ingeklapt 9,7cm) en draag je zonder veel belasting eenvoudig met je mee (198gr). Ideaal!
  • Beschikt over 14 praktische functies om je elke dag te ondersteunen bij klusjes en projecten, zoals een mes, zaag, draadstripper en schroevendraaiers.
  • De Leatherman Wingman multitool heeft afgeronde handgrepen waardoor de tool erg goed in de hand ligt, zo kan je zelfverzekerd aan de slag.
  • Gemaakt van roestvrij staal en geleverd op blister met stevige sheath van zwart nylon. Zo neem je de Leatherman Wingman eenvoudig overal met je mee.
Met de Wingman heb je een volwaardige multitool om altijd bij je te dragen. De Leatherman multitool is vanaf de buitenkant toegankelijk, zo klap je het mes uit en vergrendel je deze zonder dat je de Wingman helemaal moet uitklappen. Handig! De Leatherman Wingman multitool beschikt over 14 praktische functies: punttang met veer - gewone tang met veer - draadschaar met veer - draadstripper - 420HC half gekarteld mes - schaar met veer - pakketopener - liniaal (inch/cm) - blikopener - flesopener - hout-/metaalvijl - kruiskopschroevendraaier - medium platte schroevendraaier - kleine platte schroevendraaier. De Leatherman Wingman is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en beschikt over afgeronde handgrepen voor optimale grip tijdens gebruik. De Leatherman multitool wordt geleverd op een stevige blister met een zwarte nylon sheath die je aan je rugzak of riem kunt bevestigen. Garantie Op alle producten van Leatherman zit 25 jaar garantie. Het merk Opgericht in 1983 door Tim Leatherman, het in Oregon gevestigde bedrijf is 's werelds grootste producent van hoge kwaliteit multipurpose producten met een distributie in meer dan 80 landen. Leatherman is gebouwd op een drietal principes: doorzettingsvermogen, vernuftig design en het vermogen om mensen in staat te stellen om de dag te redden. Leatherman heeft mensen over heel de wereld in staat gesteld om problemen om te lossen, klein of groot. Met trots gevestigd in Portland, Oregon, waar de fabriek in hetzelfde gebouw zit als het hoofdkantoor.