Grijze Life-Line Fansipan Softshell Broek - Dames Outdoor Broek - Antibacteriële Protectie

49,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Life-Line Fansipan Softshell Broek - Dames Outdoor Broek - Antibacteriële Protectie

Fansipan - Dames Anti-Insect Softshell Broek In deze broek ervaar je comfortabel buiten zijn in de zomer. De broek stretcht alle kanten op door de 4-way stretch. De stretch functie geeft extra bewegingsvrijheid en maakt het buiten zijn een stuk aangenamer. De buitenkant van de broek is waterafstotend en het elastiek in de tailleband zorgt voor een goede aansluiting op het lichaam. De waterafstotende functie is handig bij regen.

De broek is bewerkt met de HHL Vital Protection Technology. Dat houdt in dat de broek insectwerend werkt, is voorzien van UPF50+ (uitstekende UV-bescherming) en anti-micro, wat helpt tegen lichaamsgeuren, verkleuring en schimmelvorming. Het middel gaat 40 wasbeurten 100% mee, is milieuvriendelijk, doodt insechten niet, maar houdt ze op afstand en reduceert ongeveer 90% van de insectlandingen op het lichaam (en verkleint hiermee de kans op steken en bijten).

Kenmerken:
Veel bewegingsvrijheid door 4-way stretch Elastiek in de tailleband Waterafstotend UPF50+ UV Bescherming Anti-Insect Anti-Micro
HHL Technologie - Vital Protection werkt als volgt:

- Voorkomt steken van insecten
- Antibacteri

Materiaal:
Polyester
Maat:
36
Voorraad: