GripGrab - Multifunctional Hi-Vis Reflective Nek Warmer Reflecterende Fiets Loop - Geel Hi-Vis - Unisex - Maat One Size

26,95 20,49
De beste prijs bij Wiggle


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Geel Geel Hi-Vis HI Hi-Viz Yellow Vis Viz

Over GripGrab - Multifunctional Hi-Vis Reflective Nek Warmer Reflecterende Fiets Loop - Geel Hi-Vis - Unisex - Maat One Size

  • 360° zichtbaarheid rondom - De reflecterende elementen zijn zo aangebracht dat steeds enkele van de reflecterende logo's zichtbaar zijn, ongeacht hoe men de nekwarmer om de hals draagt.
  • Multifunctioneel - Deze 47 cm lange en 24 cm brede zichtbare kokersjaal kan worden gedragen als gezichtsmasker, mondbescherming, sjaal, hoofdband of bandana, zowel in de zomer als in de winter.
  • Multitalent - In de winter behoedt hij als sjaal je nek voor tocht en nekpijn, in de zomer doet hij bij het fietsen ook dienst als zweetband of hoofddoek onder de fietshelm.
  • Voorkomt hitteopbouw - Deze lichte, zachte en wasbare functionele sjaal is sterk ademend en is ontworpen voor gebruik als zonbescherming in de zomer en als nekwarmer in de winter.
  • Voorkom zonnebrand - Gebruik de multifunctionele sjaal bij het sporten als uv- en zonnebescherming voor de hals en de nek; uv-stralen kunnen schadelijk zijn voor de huid, wat de reden is waarom je je best beschermt.

De multifunctionele GripGrab Hi-Vis-nekwarmer is ongelooflijk veelzijdig: Draag hem als kokersjaal om de hals, als gezichtsmasker of als hoofddoek. Deze goed zichtbare versie beschikt over reflecterende logo's en zorgt ervoor dat je aanwezigheid op de weg bij het pendelen, fietsen of lopen bij slechte lichtomstandigheden sneller wordt opgemerkt. De bijzonderheid bij deze sjaal zijn de reflecterende elementen die rondom zijn aangebracht aan de buitenkant. Hoe je de veiligheid verhogende nekwarmer ook omdoet, er zijn vanuit elke hoek altijd enkele reflectoren zichtbaar die bijvoorbeeld het licht van koplampen weerkaatsen. Voor personen die het jaar rond blijven fietsen en ook bij wind en regen met de fiets naar het werk gaan, is deze functionele sjaal een goede investering met een groot effect. Hij is niet alleen praktisch voor fietsers, maar is ook geschikt als loopsjaal bij het joggen in de lente of de herfst. Draag hem alleen niet binnenstebuiten gekeerd. Het snel drogende weefsel maakt een doeltreffend vochttransport mogelijk en biedt bij erg hete omstandigheden een uitstekende koeling, wanneer het in water wordt gedompeld. In winderige en koude omstandigheden biedt deze nekwarmer een bijkomende isolatielaag. Hij is niet alleen bijzonder nuttig bij het fietsen met de racefiets, de gravelbike of de mountainbike, maar is ook ideaal bij andere outdooractiviteiten zoals lopen en wandelen of zelfs motorrijden. Dankzij de uv-bescherming kan je met deze sportsjaal ook zonnebrand aan de hals en de nek voorkomen en je beschermen tegen voor de huid schadelijke uv-stralen. Deze uniseks hoofdbedekking is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Productdetails:
  • Materiaal: 100% polyester.
  • Kleuren: Hi-Vis geel.
  • Maten: one-size-fits-all (54 - 63 cm hoofdomvang) - Voor meer informatie verwijzen we naar de maattabel in de productafbeeldingen.
  • Leveringsomvang: 1 x fluogele reflecterende multifunctionele GripGrab Multifunctional-nekwarmer.

Maat:
One size
Materiaal:
Polyester
Voorraad: