Gorilla Wear Montello Scheenbeschermers - Zwart - M

69,90 34,95
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Over Gorilla Wear Montello Scheenbeschermers - Zwart - M

De Gorilla Wear Montello Scheenbeschermers zijn ontwikkeld voor ultieme bescherming en geven jou de mogelijkheid om harde trappen te geven. Dankzij de ergonomische pasvorm en de lichtgewicht materialen geven deze scheenbeschermers jou optimale bewegingsvrijheid waardoor je jouw combinaties nog sneller maakt.

Het anti-slip ontwerp voorkomt uitglijden en vallen tijdens je gevecht en helpt je om de winst te veroveren. De EVA Foam vulling geeft de Montello scheenbeschermers een grote absorptiekracht en langdurige bescherming.

De scheenbeschermers zijn voorgevormd, waardoor ze de natuurlijke vorm van je scheen en wreef volgen. Om ze goed op hun plek te houden, zijn ze voorzien van een veilige klittenbandsluiting met stretch. Door de perfecte pasvorm en de veilige sluiting hoef jij je tijdens je wedstrijden en trainingen geen zorgen te maken en kun je je volledig focussen op je spel.

  • Hoogwaardige schuimvulling met extra versterkte stukken
  • Twee grote klittenbandsluitingen
  • Elastische banden onder de voet en hiel
  • PU-lederen constructie voor een lange levensduur en verbeterde prestaties
  • Goede pasvorm en materiaalkeuze voor een grote mobiliteit tijdens het vechten

Artikelnummer: 99904900
Kleur: Zwart
Samenstelling buitenkant: 80% PU Leer, 12% Polyester Voering, 5% Nylon Klittenband, 3% PU
Samenstelling binnenkant: 80% PU/PVC Foam vulling, 20% EVA Foam palmvulling

Over Gorilla Wear Gorilla Wear is wereldwijd een toonaangevende leverancier van sportkleding en vechtsportartikelen. Het legendarische merk is opgericht in de jaren '80 en ontwerpt al tientallen jaren hoogwaardige trainingskleding, gym accessoires en vechtsportartikelen 'For The Motivated'. Het doel is om mensen over de hele wereld te motiveren en de atleet in hen wakker te maken. Elke product van Gorilla Wear is ontworpen in nauwe samenwerking met professionele atleten van wereldklasse om jou te voorzien van de beste kwaliteit.