Gorilla Wear Mosby Scheenbeschermers - Zwart - XL

49,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Gorilla Wear Mosby Scheenbeschermers - Zwart - XL

De Gorilla Wear Mosby Scheenbeschermers bieden jou het beste voor je geld. Deze scheenbeschermers combineren Gorilla Wear kwaliteit met de meest betaalbare prijs. Vanwege het multifunctionele design zijn ze ideaal om je vechtvaardigheden te ontwikkelen en jezelf op te werken naar geavanceerde en professionele trainingssessies.

Leer en verbeter de kunst van verschillende vechtstijlen terwijl je kunt rekenen op goede bescherming tegen blessures. De Mosby Scheenbeschermers hebben versterkte zones op je onderbeen en voet, waardoor blessures en verwondingen zo goed als mogelijk worden voorkomen. Tot slot zijn de scheenbeschermers voorzien van twee rekbare klittenbandsluitingen die zorgen voor een perfecte pasvorm. Er is geen betere manier om te starten met trainen dan met deze Mosby scheenbeschermers en bijpassende Mosby bokshandschoenen.

  • Hoogwaardige schuimvulling
  • Versterkte bescherming op belangrijke plekken
  • Twee grote klittenbandsluitingen
  • Twee elastische banden onder de voet en hiel
  • PU-lederen constructie voor een langere levensduur en betere prestaties

Artikelnummer: 99906900
Kleur: Zwart
Samenstelling buitenkant: 80% PU Leer, 12% Polyester Voering, 5% Nylon Klittenband, 3% PU
Samenstelling binnenkant: 85% PU/PVC Foam vulling, 15% EVA Foam vulling

Over Gorilla Wear Gorilla Wear is wereldwijd een toonaangevende leverancier van sportkleding en vechtsportartikelen. Het legendarische merk is opgericht in de jaren '80 en ontwerpt al tientallen jaren hoogwaardige trainingskleding, gym accessoires en vechtsportartikelen 'For The Motivated'. Het doel is om mensen over de hele wereld te motiveren en de atleet in hen wakker te maken. Elke product van Gorilla Wear is ontworpen in nauwe samenwerking met professionele atleten van wereldklasse om jou te voorzien van de beste kwaliteit.