Mercian Evolution 0.5 Hockeystick - Sticks - zwart - 36,5 light

169,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Mercian Evolution 0.5 Hockeystick - Sticks - zwart - 36,5 light

De Mercian Evolution 0.5 is een stugge veldstick, afkomstig uit de Mercian stickcollectie. De Evolution lijn combineert de nieuwste en beste materialen om de beste prestatie te leveren op het veld.

De Evolution 0.5 is een stugge veldstick die voor 90% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor veel slagkracht en power. Tijdens het slaan van de bal, vindt er bij deze stick minder buiging plaats waardoor de bal meer snelheid krijgt.

De stick bestaat verder voor 10% uit kevlar en basalt, wat het schokabsorberend vermogen vergroot waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. Daarnaast zorgt de aramide door de extra beschermlaag voor een hoge duurzaamheid en slijtvastheid van de stick.

De stick beschikt over een ultimate bend. Deze maximale kromming van 24,5 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. Dankzij de late kromming onderin de stick (20 cm) wordt het makkelijker om te 'scoopen'. De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Materiaal:
Carbon
Voorraad: