VirtuFit Gymbal Balschaal voor Fitnessbal - Met weerstandskabels - Zwart

29,90 10,99
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over VirtuFit Gymbal Balschaal voor Fitnessbal - Met weerstandskabels - Zwart

De VirtuFit Gymbal Balschaal met weerstandskabels is dé aanvulling voor een gymbal. Gebruik de VirtuFit Balschaal als opbergstation die ervoor zorgt dat de bal netjes opgebergt is en niet wegrolt. Daarnaast is de balschaal een mooi aanvulling om het aantaltrainingsmogelijkheden te vergroten. De weerstandskabels maken het mogelijk meerdere oefening vanaf een gymbal of fitnesssbal te doen voor bijvoorbeeld de buik, schouders en armen. Ook is de balschaal of ook wel ball stabilizer geschikt om te gebruiken achter uw werkplek. De ballstabilizer heeft een doorsnee van 46 cm.



De balschaal is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en voorzien van anti slipppotjes. De balschaal is daarom duurzaam en slijtvast. De ball stabilizer is universeel te gebruiken voor alle maten gymballen/fitnessballen. De balschaal wordt geleverd met 2 weerstandskabels.



Voordelen van de VirtuFit Gymbal Balschaal
- Berg je gymbal netjes op
- Voorkomt wegrollen
- Doe extra oefeningen met een gymbal
- Gebruik de gymbal achter je bureau




VirtuFit
Het Nederlandse fitness merk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteedt aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: