Transparante VirtuFit Universele Fitnessbal Houder - Gymbal Balschaal

9,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Transparante VirtuFit Universele Fitnessbal Houder - Gymbal Balschaal

Met de VirtuFit Fitnessbal Houder - Gymbal Balschaal houd je vanaf nu al je fitnessballen op hun plek. Deze functionele houder is licht, gemakkelijk in gebruik en is ook nog eens geschikt voor vrijwel alle ballen. Een must-have voor iedere gymbalbezitter. Universele gymbal houder Het ontwerp van deze balschaal is vrij eenvoudig, maar zeer functioneel. Dankzij de ronde vorm met een diameter van 40 cm is hij geschikt voor iedere fitnessbal. Dus niet alleen voor gymballen van VirtuFit, maar ook voor ballen van andere merken.

Stapelbaar Met de virtufit Universele Fitnessbal Houder is het zelfs mogelijk om je gymballen te stapelen. Plaats bovenop je gymbal een tweede houder en zet hier vervolgens een nieuwe fitnessball op. De ballen staan nu stevig boven op elkaar.

Gemakkelijk te verplaatsen De fitnessbal houder van VirtuFit is gemaakt van lichtgewicht plastic en behoudt zijn vorm dankzij de gemakkelijke sluiting. Omdat hij bijna niets weegt en erg handzaam is, verplaats je de houder gemakkelijk naar jouw gewenste plek.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.