Zwarte Gymstick Anti-Stress ballen - Knijpbal - Kneedbal - 2 Stuks

12,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Gymstick Anti-Stress ballen - Knijpbal - Kneedbal - 2 Stuks

Knijpen in de Gymstick Active Anti-Stress Ballen Set is een uitstekende manier om van je stress af te komen. Deze stressballen worden geleverd in twee verschillende kleuren met ieder een eigen emotie. De stressballen hebben een diameter van 6,3 cm en worden geleverd in 2 verschillende kleuren en sterktes. Grijs (zacht) Zwart (medium). Ze zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen.
Gebruik deze balletjes om van je stress af te komen door er in te knijpen. Daarnaast kunnen deze stressballen ook gebruikt worden voor revalidaite, fysiotherapie, ergotherapie of voor het versterken van je spieren.

Weerstandstraining voor je handen Daarnaast kun je ze ook inzetten voor de warming-up voor oefeningen ter voorkoming van blessures. Zo creeer je meer beweeglijkheid, uithoudingsvermogen en een betere coördinatie en motoriek. Het geeft een variabele weerstandstraining voor handen, vingers, onderarmen en polsen. De balletjes zijn zeer handzaam en kun je overal mee naar toe nemen.

Gymstick Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!

Materiaal:
PU/TPU
Voorraad: