Zwarte Training Kit - VirtuFit Trainingspakket XL - Met trainingsschema

50,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Training Kit - VirtuFit Trainingspakket XL - Met trainingsschema

✓ Ab wheel met egonomische handvaten
✓ Kwalitatief & Gemakkelijk bruikbaar
✓ Gratis trainingsschema
✓ Gymbal inclusief pomp
✓ Compleet pakket
✓ Vijf artikelen

Op zoek naar een cadeau waar je langer en meer plezier van hebt? Ga dan voor een cadeaupakket. Een cadeaupakket is leuk om te geven én om te krijgen. Neem bijvoorbeeld het VirtuFit Trainingspakket XL. Dit pakket bevat vijf kwalitatieve, gemakkelijk bruikbare fitnessartikelen om de eerste stap te zetten naar meer beweging en een gezondere levensstijl.

VirtuFit Gymbal - 65 cm Met de VirtuFit Gymbal kun je veel verschillende fitness oefeningen doen. Je traint er onder andere je kracht, balans, flexibiliteit en stabiliteit mee. Met name buik- en rugoefeningen zijn populair met een gymbal. Daarnaast kun je de bal gebruiken om ontspannende oefeningen mee te doen, waardoor je stress en spanning van je af traint. De VirtuFit Gymbal is dus geschikt voor talloze thuisoefeningen, maar hij is ook geschikt voor op je werk. Gebruik de bal als bureaustoel en je merkt al snel dat je houding verbetert. Een pompje om de bal mee op te pompen wordt meegeleverd.

VirtuFit Ab Wheel
Een ab wheel is een goed en zeer effectief hulpmiddel om je buikspieren te trainen. Het VirtuFit Ab Wheel bestaat uit twee bewegende wielen met ergonomische handvaten aan beide zijden. Hiermee train je op een comfortabele manier je boven-, midden-, onder- en zijbuikspieren. Je creeërt binnen no time een sixpack! Voordeel van trainen met een ab wheel is dat je je rug en nek veel minder belast dan bij andere oefeningen. De focus ligt puur op je core en het resultaat zul je dan ook snel zien.

VirtuFit Springtouw Een springtouw is niet alleen leuk speelgoed, maar het is ook een goed hulpmiddel om calorieën te verbranden en een strakke buik te krijgen. Daarnaast verbeter je je conditie en uithoudingsvermogen. Een springtouw wordt steeds vaker gebruikt bij verschillende soorten trainingen, maar ook zonder andere trainingen is springtouwen een gezonde sportieve keuze. Naast het verbeteren van je uithoudingsvermogen, verbetert springtouwen ook je evenwichtsgevoel en lichaamshouding. Het VirtuFit springtouw heeft een lengte van 275 cm, exclusief handvaten.

VirtuFit Weerstandskabel met Handvat - Medium
De weerstandskabel met handvat is één van de meest veelzijdige fitness artikelen. Je kan bijna alle delen van je lichaam trainen en het aantal oefeningen is eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld op het midden van de kabel staan en beide handvaten omhoog trekken, of je kunt het ene einde aan een vast punt maken en het andere einde met je hand of voet bewegen. De handvaten van de weerstandskabel zorgen er niet alleen voor dat het trainen makkelijker wordt doordat je meer grip hebt, maar ze zorgen ook voor een langere levensduur.

VirtuFit Foam Hand Grips 2 Stuks Versterk je handen, grip en onderarm met VirtuFit Foam Hand Grips. Knijphalters zijn belangrijk voor sporten waarbij grip een belangrijk onderdeel is, zoals bergbeklimmen, honkbal, tennis etc. Bij fitness is grip belangrijk bij bijvoorbeeld deadlifts, pull-ups en chin-ups. Naast het trainen van je grip, creeër je ook meer uithoudingsvermogen. De combinatie van grip en uithoudingsvermogen is belangrijk voor je dagelijkse activiteiten, zoals bij het verplaatsen van een bank of het tillen van de boodschappen.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

Materiaal:
Rubber
Voorraad: