Zwarte Sportzadel - VirtuFit Universeel Indoorfiets Zadel

24,95 21,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Sportzadel - VirtuFit Universeel Indoorfiets Zadel

Het VirtuFit Universeel Indoorfiets Zadel is ergonomisch ontworpen voor intensieve fietstochten. Dit zadel past op iedere Indoorfiets en zit lekker, ook bij langere oefeningen. Een goede keuze voor zowel beginnende als gevorderde fietsers.

Comfort en ondersteuning Dit zadel heeft een harde voering die zorgt voor extra comfort en ondersteuning op de meest belangrijke plaatsen. In het midden zit een gleuf die zadelpijn helpt voorkomen. Dankzij de gleuf ontstaat er een betere doorbloeding doordat de druk op spieren, bloedvaten en gevoelige lichaamsdelen wordt verminderd. Daarmee is het VirtuFit universeel Indoorfiets zadel ideaal voor fanatieke fietsers en lange trainingssessies.

Het universele Indoorfiets zadel is gemaakt van duurzaam materiaal voor een lange levensduur. Door de vinyl toplaag is het zadel gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Indoorfiets zadel vervangen Is je huidige Indoorfiets zadel door intensief gebruik aan vervanging toe? Of is je zadel niet comfortabel genoeg? Het universele Indoorfiets zadel biedt de oplossing. Vervang eenvoudig je huidige Indoorfiets zadel door het universele Indoorfiets zadel.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: