Groene Stoelfiets - VirtuFit V1 Bureaufiets - Bewegingstrainer - Instelbare weerstand - Hometrainer

24,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Groene Stoelfiets - VirtuFit V1 Bureaufiets - Bewegingstrainer - Instelbare weerstand - Hometrainer

De VirtuFit V1 Stoelfiets Bewegingstrainer / Fietstrainer helpt je thuis te revalideren of in beweging te blijven. De lichte verstelbare weerstand van de bewegingstrainer is perfect voor mensen met verzwakte spieren of beenletsel. Op de laagste stand is er praktisch geen weerstand. Op de hoogste stand is de weerstand nog steeds licht genoeg voor een revalidatie traject. Deze fietstrainer wordt ook wel beentrainer genoemd omdat hij vaak gebruikt wordt bij klachten aan de heupen, knieën, enkels en beenspieren. Hij is echter ook geschikt voor het trainen of revalideren van de armen.

Voordelen VirtuFit V1 Stoelfiets Deze stoelfiets is ideaal om in beweging te blijven terwijl je thuis op de bank zit. Door de lichte weerstand trap je gedachteloos verder terwijl je een film kijkt. De voetriemen zijn stevig en houden je voeten goed op hun plek. Zo hoef je niet op je voeten te letten en kan je gewoon verder gaan met wat je wilt doen. De fiets beweging van deze "mini hometrainer" is soepel en aangenaam.

De VirtuFit Fietstrainer is 41 x 53,5 x 25 groot, gemakkelijk draagbaar en gemakkelijk op te bergen als je klaar bent met trainen. Dit apparaat gebruik je terwijl je zit. Het is niet geschikt om op te staan. De weerstand van deze bewegingstrainer verstel je met een draaiknop aan de bovenkant.

Bij de VirtuFit V1 Stoelfiets Bewegingstrainer / Fietstrainer zit een Nederlandse handleiding.

Voorkom verschuiven tijdens het fietsen Om een langere tijd comfortabel te kunnen fietsen, is het belangrijk dat de stoelfiets goed blijft staan. Omdat een stoelfiets relatief licht is, en de druk vaak vanuit de zijkant wordt uitgeoefend, kan deze gemakkelijk verschuiven ondanks dat de stoelfiets is voorzien van rubberen anti slip voeten. Om schuiven te voorkomen, hebben we een aantal tips die je thuis kunt toepassen:

  • Neem bij voorkeur plaats op een hoge stoel i.p.v. een zitbank.
  • Plaats, wanneer mogelijk, de stoelfiets tegen een muur of object.
  • Maak gebruik van een vloermat. Deze dient tegelijkertijd als bescherming voor je vloer.
  • Gebruik de stoelfiets bij voorkeur op tapijt of op een vloerkleed. Een gladde ondergrond vergroot de kans op schuiven.
Bewegen terwijl je werkt Deze stoelfiets van VirtuFit is erg handig als je gedurende de dag op een laagdrempelige manier wilt bewegen. Bijvoorbeeld tijdens je werk op kantoor. Plaats de stoelfiets onder je bureau en start direct met fietsen. Belangrijk hierbij is dat je over een verstelbaar bureau beschikt. Is dit niet het geval, dan bestaat het risico dat je met je knieën het werkblad raakt

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.