Zwarte Fitness Fit Pakket - VirtuFit set - Inclusief trainingsschema

14,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Fitness Fit Pakket - VirtuFit set - Inclusief trainingsschema

Op zoek naar een cadeau waar je langer en meer plezier van hebt? Ga dan voor een cadeaupakket. Een cadeaupakket is leuk om te geven én om te krijgen. Neem bijvoorbeeld het VirtuFit Fitness Fit Pakket. Dit pakket bevat drie kwalitatieve, gemakkelijk bruikbare fitnessartikelen om de eerste stap te zetten naar meer beweging en een gezondere levensstijl.

VirtuFit Springtouw Een springtouw is niet alleen leuk speelgoed, maar het is ook een goed hulpmiddel om calorieën te verbranden en een strakke buik te krijgen. Daarnaast verbeter je je conditie en uithoudingsvermogen. Een springtouw wordt steeds vaker gebruikt bij verschillende soorten trainingen, maar ook zonder andere trainingen is springtouwen een gezonde sportieve keuze. Naast het verbeteren van je uithoudingsvermogen, verbetert springtouwen ook je evenwichtsgevoel en lichaamshouding. Het VirtuFit springtouw heeft een lengte van 275 cm, exclusief handvaten.

VirtuFit Foam Hand Grips 2 stuks Versterk je handen, grip en onderarm met VirtuFit Foam Hand Grips. Knijphalters zijn belangrijk voor sporten waarbij grip een belangrijk onderdeel is, zoals bergbeklimmen, honkbal, tennis etc. Bij fitness is grip belangrijk bij bijvoorbeeld deadlifts, pull-ups en chin-ups. Naast het trainen van je grip, creeër je ook meer uithoudingsvermogen. De combinatie van grip en uithoudingsvermogen is belangrijk voor je dagelijkse activiteiten, zoals bij het verplaatsen van een bank of het tillen van de boodschappen.

VirtuFit Weerstandskabel met Handvat - Medium De weerstandskabel met handvat is één van de meest veelzijdige fitness artikelen. Je kan bijna alle delen van je lichaam trainen en het aantal oefeningen is eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld op het midden van de kabel staan en beide handvaten omhoog trekken, of je kunt het ene einde aan een vast punt maken en het andere einde met je hand of voet bewegen. De handvaten van de weerstandskabel zorgen er niet alleen voor dat het trainen makkelijker wordt doordat je meer grip hebt, maar ze zorgen ook voor een langere levensduur.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: