Paarse Sigma Sport Sigma iD.GO - Sporthorloge - Hartslagfunctie - Plum

32,49
4 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Pruim Paars

2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Paarse Sigma Sport Sigma iD.GO - Sporthorloge - Hartslagfunctie - Plum

Als je een voordelige beginners sporthorloge met exacte hartslagmeting zoekt, is de iD.GO de passende metgezel voor je. De sporthorloge stuurt de hartslag tijdens je sportieve activiteit ECG-nauwkeurig.

Met slechts 3 functies en een grote toets is de iD.GO zeer eenvoudig te bedienen. Op het overzichtelijke display zijn alle waarden groot weergegeven en goed leesbaar. Door het slanke design en vier kleurrijke varianten past de iD.GO om elke pols.

Goed voor het hart
Voor beginners op het gebied hartslagmeting met borstband is de iD.GO de optimale sport begeleider. Het is voor alle activiteit, in de eenvoudige bediening en ECG-nauwkeurige gegevens van belang is, uitstekend geschikt.

Het slanke design, het grote display
De iD.GO overtuigt door zijn slanke armband en een gering gewicht. Dit scherm is groot en met goed leesbare cijfers voorzien.

Makkelijker kan niet
Is de iD.GO niet in trainingsmodus geeft u de tijd en stopwatch weergegeven. Zodra de borstband is verbonden, wordt de klok met de huidige hartfrequentie van vervangen.

Univ functioneel design.
Een strak en tegelijkertijd een sportief design maakt de iD.GO met jouw metgezel zowel in sport als in het dagelijks leven. De hoogwaardige TPU-armband is beschikbaar in vier kleurvarianten en ook voor smalle polsen uitstekend geschikt.

Bij weer en wind functioneel
De iD.GO is waterdicht en conform IPX7-standaard getest. Dat betekent dat u bij het onderdompelen in een waterdiepte van een meter voor ongeveer 30 minuten beschermd is. De knop dient daarbij niet worden bediend.

Batterij eenvoudig te vervangen
De gemiddelde levensduur van de batterij van de iD.GO is ongeveer 2 jaar. Indien de batterij te worden vervangen is, kun je deze heel eenvoudig zelf met behulp van een kleine schroevendraaier uitvoeren.

De teksten voor dit artikel zijn automatisch vertaald.

Materiaal:
rubber
Voorraad: