RX Smart Gear Ultra - Neon Geel - 279 cm Kabel

21,49
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Geel Neon-Geel neon

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over RX Smart Gear Ultra - Neon Geel - 279 cm Kabel

Voor de RX Smart Gear Springtouwen zijn er verschillende kabels te verkrijgen. Deze kabels zijn er in verschillende kleuren, gewichten en lengtes. Hierdoor is het mogelijk uw eigen springtouw samen te stellen op basis van kleur, gewicht en lengte van de kabel. Het wordt hierdoor mogelijk om op uw eigen niveau te trainen en naarmate u vordert is er altijd de optie om een andere kabel te gebruiken. De RX Smart Gear Ultra kabel is 51 gram en geschikt voor de ervaren trainers. Als u bijvoorbeeld double unders of zelfs triple unders wilt doen is de RX Smart Gear Ultra kabel zeer geschikt.

Welke lengte heb ik nodig?

Om zeker te zijn van de goede maat kunt u gebruik maken van de maattabel die te vinden is bij de afbeeldingen. Hier staat per gebruikerslengte welke lengte van de kabel geschikt is. Het gaat hier om een advies, in werkelijkheid kan het zijn dat u liever een langer of een kortere kabel gebruikt.Dit is alleen de kabel. De handgrepen zijn los verkrijgbaar.

Welk gewicht heb ik nodig?

De Ultra 1.8 is een zeer hoge kwaliteitskabel die een gewicht heeft van 51.03 gram. Door de verhoogde weerstand kan een sporter de RX Smart Gear Ultra 1.8 draaien met een langzamere cyclustijd dan bij de Hyper 1.3. Deze kabel wordt aangeraden aan de meer ervaren sporters die 60+ Double Unders kunnen draaien. Dit is de op één na lichtste kabel van RX Smart Gear.