RX Smart Gear Buff - Blauw - 284 cm Kabel

21,49
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over RX Smart Gear Buff - Blauw - 284 cm Kabel

Voor de RX Smart Gear Springtouwen zijn er verschillende kabels te verkrijgen. Deze kabels zijn er in verschillende kleuren, gewichten en lengtes. Hierdoor is het mogelijk uw eigen springtouw samen te stellen op basis van kleur, gewicht en lengte van de kabel. Het wordt hierdoor mogelijk om op uw eigen niveau te trainen en na mate u vorderd is er altijd de optie om een andere kabel te gebruiken. De RX Smart Gear Buff kabel is 96.3 gram en is geschikt voor beginners of voor een zware workout.

Welke lengte heb ik nodig?

Om zeker te zijn van de goede maat kunt u gebruik maken van de maattabel die te vinden is bij de afbeeldingen. Hier staat per gebruikerslengte welke lengte van de kabel geschikt is. Het gaat hier om een advies, in werkelijkheid kan het zijn dat u liever een langer of een kortere kabel gebruikt.Dit is alleen de kabel. De handgrepen zijn los verkrijgbaar.

Welk gewicht heb ik nodig?

De Buff 3.4 kwaliteitskabel heeft een gewicht van 96,39 gram. De “Dual-Thread” kabel zorgt ervoor dat sporters kunnen variëren vanaf heel langzaam tot heel snel. Dit is perfect voor beginnende sporters die een beter gevoel voor timing moeten creëren tijdens het springen op een lager tempo. De Buff 3.4 is geschikt voor beginners die minder dan 50 Double Unders draaien, en voor geavanceerde sporters die de intensiteit willen verhogen. Dit is de zwaarste kabel van RX Smart Gear.