Bruine Gymstick Verstelbaar Performance Board - Balance Board - Balanstrainer

44,90 39,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Over Bruine Gymstick Verstelbaar Performance Board - Balance Board - Balanstrainer

Het Gymstick Verstelbaar Performance Board - Met Online Trainingsvideo's gebruik je om je balans, je stabiliteit en je coördinatie vermogen te testen en uit te dagen. Balance board fitness helpt je om de spieren in je kern te versterken door voortdurend je balans te corrigeren. Het is een effectieve trainingsmethode die soms meer aanvoelt als een spel dan als een oefening. In het Engels worden deze hulpmiddelen ook wel wobble board"" (wiebelbord) genoemd om het spel element te benadrukken.

Online trainingsvideo's Je verstelt de hoogte van dit balansbord om de moeilijkheidsgraad en intensiteit te veranderen. Het bord heeft een no-slip oppervlak om ongelukken te voorkomen. Dit Gymstick Verstelbaar Performance Board heeft een QR code die je automatisch doorstuurt naar online trainingsvideo's wanneer je de QR code scant met je telefoon of tablet. In deze trainingsvideo's doet een ervaren fitness model verschillende balance board oefeningen voor.

Dimensies Het Gymstick Verstelbaar Performance Board - Balance Board is 39 cm breed en gemaakt van gelamineerd hardhout. Het weegt 1,48 kg en is belastbaar tot 120 kg. De hoogte is verstelbaar van 7,5 tot 10 cm.

Gymstick Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!

Materiaal:
Hardhout
Voorraad: