Gele Gibbon Slacklines Gibbon Classicline XL zonder boombeschermer

89,95 80,96
2 Prijzen, De beste prijs bij Bergfreunde NL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Geel

Over Gele Gibbon Slacklines Gibbon Classicline XL zonder boombeschermer

De slackline voor beginners en gevorderden! Alle kenmerken van de standaard Gibbon Classic Line, alleen dan 25 meter lang! Hierdoor is deze lijn nog heel geschikt voor beginners, maar door de langere afstand wordt hij dynamischer waardoor hij ook geschikt is voor gevorderde. Balansplezier, langere afstanden, eerste tricks - de Classic Line XL is de allrounder onder onze slacklines. Deze set komt zonder boombescherming maar met ratelbescherming. Hierdoor biedt de Classic Line XL niet alleen veel buitenplezier, maar ook maximale veiligheid - precies wat je nodig hebt om veilig te leren slacklinen. Het bestaat uit slechts 2 delen en is daardoor zeer eenvoudig op te zetten in een park of achtertuin tussen 2 bomen of palen. De GIBBON Classic Line XL combineert balanceringsplezier voor beginners met nieuwe uitdagingen op langere afstanden.Het heeft een zeer lage rek, daarom kan het zelfs op volledige lengte laag worden opgesteld. Vooral voor beginners is het leren balanceren (op langere lijnen) veel leuker als ze nooit ver van de grond zijn. De doorlopende rubberen print van de slackline biedt een stevige grip op de slackliner tijdens het balanceren. In een oogopslag:

  • Allrounder voor beginners en gevorderden
  • Zonder boombescherming "Treewear" om de bomen en uw lijn te beschermen tegen slijtage.
  • Inclusief ratelprotectie “Ratpad”
  • 25m lang (22.5m lijn + 2.5m ratel), 5 cm breed
  • TÜV-gecertificeerd voor maximale veiligheid
  • Makkelijk en snel opzetten tussen 2 punten (bomen, palen, enz)
  • Nieuw en verbetert design
  • Wilt het potentieel van de Classic Line volledig benutten? Download de gratis GIBBON Slack-app en profiteer van verschillende tutorials en tips over de juiste techniek, trucs en nog veel meer - rechtstreeks van onze professionele atleten
Om iedereen de beste startcondities te bieden, staan ​​kwaliteit en veiligheid altijd voorop. De Classic Line XL-set voldoet niet alleen aan de DIN-richtlijnen voor slacklinen (DIN79400), maar ook aan de veiligheidsvoorschriften van de Duitse TÜV.

Maat:
25,  5-cm,  M,  XL
Materiaal:
Aluminium
Voorraad: