Zwarte Blackroll Block set incl. groene Mini en roze Bal 8 cm

39,90
6 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Blackroll Block set incl. groene Mini en roze Bal 8 cm

De Blackroll Block Set is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een alles-in-1 set op het gebied van zelfmassage. De Blackroll Block Set bestaat uit 3 producten die perfect op elkaar zijn afgestemd:
Blackroll BlockBlackroll Mini Foam Roller - 15 cmBlackroll Ball - 8 cm
Een totaalpakket voor effectieve zelfmassage
De combinatie van bovengenoemde Blackroll producten staat bekend als dé set op het gebied van fasciale massage. Met de Blackroll Block, Ball en Foam Roller kun je effectief bezig met zelfmassage. De producten richten zich op het bindweefsel in onder andere je borst, hand, voet, arm of kuit.

Je kunt de Blackroll Ball en de Blackroll Mini Foam roller op zichzelf gebruiken voor een gerichte massage van je spieren. Wil je meer druk uitoefenen om bepaalde delen gemakkelijker te bereiken? Gebruik dan de Blackroll Block.


Optimale kwaliteit en milieuvriendelijk
Met een Blackroll product ben je altijd zeker van goede kwaliteit. De fitnessartikelen zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal, zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn geproduceerd op een energiezuinige manier. Daarnaast zijn alle producten uit de Blackroll Block Set 100% recyclebaar.


Blackroll
Blackroll biedt mensen van alle leeftijden de mogelijkheid om hun flexibiliteit, balans en kracht te verbeteren, door middel van gemakkelijke oefeningen en het toepassen van zelf-massage. Blackroll is in 2007 opgericht in Duitsland door Jürgen Dürr. Enkele jaren later is Blackroll sterk gevestigd op de markt en wordt het merk goed gesteund en aanbevolen door leiders in de gezondheid-sport en therapeutische industrie.