Groene Blackroll Multi Band Yoga en Trainingsband - Voor kracht en flexibiliteitstraining

39,90
6 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Groene Blackroll Multi Band Yoga en Trainingsband - Voor kracht en flexibiliteitstraining

Met de Blackroll Multi Band heb je een weerstandsband die geschikt is voor zowel mobiliteitstrainingen als voor kracht- en flexibiliteitstrainingen. De Multi Band van Blackroll is ontworpen om volledige spiergroepen te versterken en bewegingscoördinatie en mobiliteit te verbeteren. En dat allemaal op een gewrichtsvriendelijke manier.

Trainen met de Blackroll Multi Band

De Blackroll Multi Band is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, lengte, conditie of mobiliteit. Afhankelijk van je doel, kies je de oefeningen die het beste bij jou passen. Tijdens deze oefeningen raden we je aan om de volgende tips in gedachten te houden:
Voer de oefeningen zo soepel en langzaam mogelijk uitAdem rustig en regelmatigAdem uit tijdens het zwaarste deel van de oefeningVoorkom dat je je adem inhoudtStop direct met trainen als je pijn voelt


Originele Blackroll kwaliteit en comfort


Bij Blackroll staan kwaliteit en comfort voorop. De weerstandsbanden zijn sterk, elastisch en scheurbestendig. Door het zachte materiaal veroorzaakt de Resist Band geen irritaties. Daarnaast is de Blackroll Resist Band erg geschikt voor mensen met een gevoelige huid of allergieën, omdat je tijdens de oefeningen geen huidcontact hebt met rubber of latex.

Blackroll


Blackroll biedt mensen van alle leeftijden de mogelijkheid om hun flexibiliteit, balans en kracht te verbeteren, door middel van gemakkelijke oefeningen en het toepassen van zelfmassage. Blackroll is in 2007 opgericht in Duitsland door Jürgen Dürr. Enkele jaren later is Blackroll sterk gevestigd op de markt en wordt het merk goed gesteund en aanbevolen door leiders in de gezondheid-sport en therapeutische industrie.

Materiaal:
elastiek
Voorraad: